Collab Room Renovation – New Floors

As Collab is currently in a lull, as the editing staff awaits the entries to its three current contests (Art, Humor Writing and Non-Fiction), they decided to take on a project where they resurfaced the floor of their editing room. They even adopted a new mascot, Stanza the Cat, because you know what they say about log cabins. Behold the results!

2013-11-15 16.14.36
Pardon the blurriness. The camera could not handle the majesty.
Trio
The editing staff is just thrilled.
TrioTwo
The joy on their faces was worth the labor.
Despair
Some, were in fact, overwhelmed by the results.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s